You are here: Home

Avec - music magazine

Despre broscute, serpisori si vaporase cu Legendary Pink Dots (nu Floyd)

Email Imprimare PDF

In dimineata zilei de vineri 22 mai 2009 m-am trezit foarte mahmur dupa 4 ore de somn. La ora 12 trebuia sa fiu la Hotel Capitol sa vorbesc cu Legendary Pink Dots care aveau sa decoleze peste trei ore. Eram toti (si eu, si ei) epuizati dupa doua nopti de concerte la Control. Eram totusi linistiti, ne facusem bine treaba, intelesesem ce era de inteles. Publicul (diferit in cele doua seri) se prinsese cumva ca e vorba de ceva de care nu dai cu nasul prea des. Am vorbit cu Ka-Spel si The Silverman ca trei babe vreo ora, discutie din care o parte e mai jos.

Peninsula 2009/2010

Email Imprimare PDF
Felsziget 2010

Mai acum un an, eu alaturi de alti cetateti ramasi onorabili ne-am dat in cap cu muzici live, beri si niste iepuri cu pilaf la Szigetul mai mic din Targul Mures. Iata mai jos impresii la cald de atunci.  

Comunicat.Concert.Comunicat

Email Imprimare PDF

Motto: "La capra podului nici urma de urs/ Nici macar de om imbracat in piele de urs / Incat n-ai cum sa-ti incerci virtutea probabila" - Constantin TH Ciobanu

E clar, iar un nume mare, prima data in Romania, o sa fie sigur sold-out fara prea mult tam-tam. Hai sa bagam pe Facebook. Hmm, nici un like, numai Victor si Catalin, probabil au plecat toti la munte. Sa intrebam prin club. Cine? Parca am auzit. Aha, tare, sa vad, cred ca vin.

Abureala, trebuie sa bagam Comunicat. Astia canta din '78, zeci de albume, poti sa zici "legendara", "influenta", "deschizatoarea de drumuri". Nu ajunge. Cu cine au colaborat? Dar daca nu stie lumea nici de asta? Trebuie sa bag mai multi, cateva randuri de nume, poate nimeresc ceva. Sigur n-au cantat si cu Nick Cave? Casa de discuri? Acolo unde au scos si...Merge.

Genesis P-Orridge paraseste Throbbing Gristle

Email Imprimare PDF

Conform site-ului celor de la Throbbing Gristle, Genesis P-Orridge a parasit trupa in mijlocul turneului european si s-a intors acasa, la New York, declarand ca nu mai vrea sa faca parte din proiect.

In comunicat se mentioneaza si posibilitatea ca cei trei membri ramasi,Peter Christopherson, Cosey Fanni Tutti si Chris Carter sa cante in continuare live sub numele X-TG

Si celalalt proiect al lui Genesis P-Orridge, Psychic TV si-a anulat recent turneul european, in cadrul carui era prevazut si un concert la Bucuresti

Palnia si saxofonul. Absurditati tehnic controlate cu Grummer si Ted Milton

Email Imprimare PDF
Ted Milton

Eram, ca deobicei, la o masa in cel mai tare club din lume - Control. Am bagat si muzici acolo martea, deci sa va fie clar. Imi tratam tracul cu beri si votci. Sa clarific. Eram in Bucuresti, un oras din Romania, capitala chiar. Romania este o tara la mii de kilometri de Anglia, tara lui Ted Milton. Ted Milton este la milioane de kilometri de noi toti. Ted Milton poetul, saxofonistul, vocalul, papusarul, trebuia sa cante in seara aia de aprilie cu Blurt, trupa lui de 30 de ani. Pogo Jazz Noir asa descria afisul cantarea.

Pagina 1 din 5